ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κηφισιά και Βόλος «κόλλησαν» στο 0-0 στην Καισαριανή

«Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι παραμονής

Κηφισιά και Βόλος «κόλλησαν» στο 0-0 στην Καισαριανή

Η Κηφισιά έμεινε στο 0-0 με το Βόλο και με την ισοπαλία, οι δύο ομάδες παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά και με μόλις ένα βαθμό να τις χωρίζει.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Κηφισιά και το Βόλο είναι πολύ ένταση μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Αχιλλέα Μπέο να αποβάλλεται εκνευρισμένος για τον κόσμο στις εξέδρες, ενώ η θεσσαλική ομάδα είχε αποβολή και στο ματς, με τον Ασλανίδη να την αφήνει με παίκτη λιγότερο από το 45′.

Ο Βόλος κατάφερε όμως να αντέξει στη συνέχεια στην “πίεση” των γηπεδούχων και να κρατήσει το 0-0, το οποίο τον διατηρεί και πάνω από την Κηφισιά στη βαθμολογία της Super League 1, έστω και με μόλις ένα βαθμό περισσότερο από την αντίπαλό της στη “μάχη” για την παραμονή. Οι δύο ομάδες έχουν από κάτω τους, μόνο τον ΠΑΣ Γιάννινα και όλα δείχνουν ότι ο υποβιβασμός θα κριθεί στα play out της διοργάνωσης.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο αγώνας ξεκίνησε με ευκαιρία για την Κηφισιά, όταν στο 3ο λεπτό ο Μενέντες πήρε την επαναφορά από την απομάκρυνση του Μπαριέντος και με μονοκόμματο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Δέκα λεπτά αργότερα ο διαιτητής Πουλικίδης απέβαλε τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για υπεράριθμους στις εξέδρες ενώ το παιχνίδι διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 20΄, όταν ο Αναγνωστόπουλος σταμάτησε τον Κόμπα στο μεταξύ τους τετ-α-τετ, ενώ στη συνέχεια ο παίκτης του Βόλου σούταρε από πλάγια και η μπάλα πήρε τροχιά παράλληλη της εστίας.

Οι Θεσσαλοί έμειναν με 10 παίκτες στο τελείωμα του πρώτου μέρους, όταν ο Ασλανίδης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μαρκάρισμα πάνω στον Μπιφουμά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσαν, με τον Κόβατς να αποκρούει στο 52΄ το εξ επαφής πλασέ του Τετέι.

Ο Άνχελ Λόπεθ επενέβη στην εξέλιξη του αγώνα, ενίσχυσε με αλλαγές τον άξονά του δίνοντας τρεξίματα και ο Βόλος άρχισε να μετριάζει την πίεση που δεχόταν, κλείνοντας καλά τους χώρους.

Για να βγουν μπροστά οι Θεσσαλοί ούτε λόγος, βεβαίως. Κάπως έτσι, εύκολα ή δύσκολα, η ομάδα της Μαγνησίας κατόρθωσε να κρατήσει ως το τέλος το «μηδέν» και να φύγει από την Καισαριανή με έναν πολύτιμο βαθμό.

Κηφισιά-Βόλος 0-0

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (83΄ Γιόβαντσιτς), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (66΄ Σναϊντερλάν), Μενέντες, Μπιφουμά, Τετέι, Κλωναρίδης (66΄ Ίλιεφ)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (45΄+1 Ράσιτς), Μπαριέντος (53΄ Τσοκάνης), Ντε Καμπς (53΄ Τρουιγιέ), Κόμπα, Ασεχνούν, Γκαρσία (89΄ Μωραΐτης)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.