ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Λαμία-Ολυμπιακός: Δοκιμασία για τους Πειραιώτες – Θέλουν το «διπλό» πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ποιες είναι οι πιθανές ενδεκάδες

Λαμία-Ολυμπιακός: Δοκιμασία για τους Πειραιώτες – Θέλουν το «διπλό» πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Να μπει με νίκη στο 2024 θέλει ο Ολυμπιακός, που αγωνίζεται στην έδρα της Λαμίας, για την 16η αγωνιστική στη Super League.

Ο Ολυμπιακός παίζει για τέταρτη σερί αγωνιστική στη Super League και -κόντρα στη Λαμία, θέλει να επιστρέψει στα “τρίποντα”. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν 32 βαθμούς (στο -3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ) δείχνουν βελτιωμένοι αμυντικά με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο τους, αλλά προέρχονται από το 1-1 στην έδρα του Ατρομήτου, έχοντας μάλιστα δυο ισοπαλίες στα τελευταία τους τρία ματς στη Super League.

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη στο “Αθανάσιος Διάκος»”, μια αγωνιστική πριν υποδεχθεί την ΑΕΚ, την ώρα που η Λαμία έχει συμπληρώσει έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-4).

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τους Ελ Κααμπί (έχει ενσωματωθεί στην εθνική Μαρόκου ενόψει Κόπα Άφρικα) και Ελ Αραμπί (τραυματίας). Θα λείψουν από την άμυνα και πάλι οι Φρέιρε, Πορόσο, ενώ εκτός πλάνων είναι ο Σολμπάκεν. Δεν υπολογίζεται ούτε ο Βρουσάι για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Για την Λαμία, εκτός έμειναν -για διαφορετικούς λόγους- οι Καρλίτος, Κ. Παπαδόπουλος, Λέικ, Τσιλιανίδης, Σαραμαντάς, Λόνγκο και Σαντάνα.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Αμαράλ – Σλίβκα, Τζανδάρης, Νούνιες, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ, Μάλτσι

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα – Έσε, Καμαρά – Ποντένσε, Φορτούνης – Μασούρας, Γιόβετιτς

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

AVAR: Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.