ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Μοχαμάντι: Αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ

Η «Ένωση» προχώρησε στην αποδέσμευση του Ιρανού μπακ

Μ.Μοχαμάντι: Αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός ΑΕΚ και συγκεκριμένα στην Τουρκία.

Η «Ένωση» προχώρησε στην αποδέσμευση του Ιρανού μπακ, που θα μετακινηθεί στην Ντεμίρσπορ.

Μένει να φανεί αν η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της επένδυσης στον Πήλιο ή αν συνδέεται με κάποια μεταγραφική κίνηση στη θέση του αριστερού μπακ.

Σε κάθε περίπτωση, με την αποχώρηση Μοχαμάντι η ΑΕΚ αδειάζει μια από τις θέσεις μη κοινοτικών, όπου διαθέτει ήδη παραπάνω από το όριο των 5 που επιτρέπονται σε κάθε παιχνίδι.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώνεται η συνεργασία της με τον Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αντάνα Ντεμίρσπορ.
Ο Ιρανός διεθνής αριστερός μπακ ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 και πραγματοποίησε με τη φανέλα της 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (1 γκολ), κατακτώντας μαζί της το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο του 2023.
Μιλάντ, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον σύλλογο μας και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.