ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα μέτρα για την οπαδική βία: Ποια είναι η διαδικασία για την αγορά εισιτηρίων

Η διαδικασία για την αγορά των εισιτηρίων θα γίνει μέσω gov.wallet

Νέα μέτρα για την οπαδική βία: Ποια είναι η διαδικασία για την αγορά εισιτηρίων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης και Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοίνωσαν τα νέα μέτρα για το “άνοιγμα” των γηπέδων, μετά το “λουκέτο” λόγω της οπαδικής βίας και έκαναν γνωστή τη διαδικασία για την αγορά εισιτηρίων.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου ανέλυσε το πλάνο της κυβέρνησης για την ταυτοπροσωπία των οπαδών στην είσοδο των γηπέδων, αλλά και τις αλλαγές στη διαδικασία για την αγορά των εισιτηρίων, οι οποίες έχουν ως στόχο την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Στη σχετική συνέντευξη Τύπου για τα νέα μέτρα, ο Παπαστεργίου ανέφερε το τρίπτυχο νομοθέτηση-κάμερες-ταυτοπροσωπία, ως βασικές ενέργειες της Πολιτείας και εξήγησε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο ξεχωριστής κερκίδας για ηλικιωμένους που δεν έχουν smarthphones.

Όλοι οι υπόλοιποι θα χρειάζονται το gov.wallet για να αγοράσουν εισιτήρια και να μπουν στο γήπεδο.

Η διαδικασία για την αγορά των εισιτηρίων θα γίνει μέσω gov.wallet

Συνδεόμαστε στο wallet μέσω taxis

Επιλέγουμε το εισιτήριο και έτσι μπαίνει το εισιτήριο στο wallet
Βλέπουμε το εισιτήριο, τον κάτοχο του εισιτηρίου και τον κωδικό του εισιτηρίου

Για τα παιδιά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα παιδιά άνω των 15 μπορούν να εγγραφούν κανονικά
Τα παιδιά κάτω των 15 ετών μας δίνει την επιλογή το wallet και εκεί επιλέγουμε ποιος συνοδεύει το παιδί, έτσι μπαίνει κανονικά το εισιτήριο στο wallet

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.