ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Άρης επικράτησε εύκολα εντός έδρας του Παναιτωλικού με 3-0

Πρώτο τέρμα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με την κίτρινη φανέλα

Ο Άρης επικράτησε εύκολα εντός έδρας του Παναιτωλικού με 3-0

Ο Άρης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα –μια εβδομάδα μετά το «χ» στην έδρα του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 3-0 στο «Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική στη Super League.

Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ καλά στο ματς και μόλις στο 3’ απείλησε την εστία του Άρη. Ο Μαυρίας έβγαλε ωραία μπαλιά από δεξιά στην πλάτη της άμυνας του Άρη, ο Καρέλης προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Κουέστα, με τον Ισπανό κίπερ να βάζει το χέρι του και να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Ο Άρης δυσκολεύτηκε να πάρει επιθετική πρωτοβουλία, αφού ο Παναιτωλικός πρόσεξε πολύ την άμυνά του και πίεσε αποτελεσματικά. Από το 15’ και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι Θεσσαλονικείς είχαν τον έλεγχο του ματς και μάλιστα έφτασαν στο 1-0 (22’) με τον Μορόν να σκοράρει με μακρινό συρτό σουτ.

Ο Άρης συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μορόν να ξεχωρίζει. Ο Ισπανός επιθετικός είδε στο Μαυρία να διώχνει πάω στη γραμμή το πλασέ του, αλλά στο επόμενο λεπτό κατάφερε να σκοράρει και πάλι. Ο Μέντες έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Μορόν κινήθηκε εξαιρετικά στο πρώτο δοκάρι και με μια σεντερφορίσια προβολή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Έχοντας πλέον το… βλέμμα στην επίθεση, ο Παναιτωλικός βγήκε μπροστά, για να μειώσει στο σκορ, αλλά είδε είδε τον Κουέστα να είναι πανέτοιμος, στις φάσεις που δημιούργησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Άρης δεν… ανησύχισε άλλο και μάλιστα «έκλεισε» το ματς φτάνοντας στο 3-0, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να σκοράρει στο 85’ με κοντινή κεφαλιά και να γίνεται ο μοναδικός που έχει πετύχει γκολ με όλες τις ομάδες του Big 5.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.