ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ»

Οι Κρητικοί «έσπασαν» το αήττητο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ»

Ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» (1-0) με γκολ του Αμπάντα στο 90+7′.

Οι Κρητικοί “έσπασαν” το αήττητο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, που είχε από την αρχή της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το VAR έδωσε έγκριση στο τέρμα των Κρητικών και οι Θεσσαλονικείς “γκρεμίστηκαν” από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να πάρει επιθετικές πρωτοβουλίες, με την έναρξη της αναμέτρησης, πιέζοντας τον ΠΑΟΚ στο χώρο του κέντρου. Οι Θεσσαλονικείς είδαν την μπάλα στο σουτ του Μεγιάδο (10′) να περνάει μόλις άουτ και τον Κοτάρσκι να διώχνει την “οβίδα” του Μπάγκιτς στο 14′. Στη συνέχεια απέκτησαν την κατοχή της μπάλας και με καλή κυκλοφορία προσπάθησαν να απειλήσουν τα αντίπαλα καρέ.

Ο ΟΦΗ όμως δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να διώξει τις επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων, ενώ είχε και κάποιες αξιόλογες αντεπιθέσεις. Ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά προς το τέλος του πρώτου μέρους, με το 0-0 να μένει… με άνεση. Να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ φώναξε για πέναλτι στη φάση του 23′, σε φάουλ στον Μπράντον Τόμας, το οποίο ο διαιτητής -με την έγκριση και του VAR– το έδωσε φάουλ στα όρια της μεγάλης περιοχής.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο ΠΑΟΚ έσφιξε τον… κλοιό στα καρέ του Χρηστογεώργου, κάνοντας επικίνδυνες επιθετικές προσπάθειες από την αριστερή του πτέρυγα, με κινητήριο μοχλό τον Κωνσταντέλια.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει για το γκολ, με τον ΟΦΗ να παίζει πιο προσεκτικά και να ψάχνει κάποια καλή αντεπίθεση. Οι δυο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές, αλλά οι Κρητικοί συνέχισαν να είναι εξαιρετικά στημένοι στην άμυνά τους, καθώς δεν δέχθηκαν άλλη “σοβαρή” φάση στα καρέ τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αριστερός μπακ των Κρητικών, Αμπάντα, πήρε την μπάλα λίγο πιο πάνω από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, και έφτασε απέναντι από τον Κοτάρσκι, όπου και τον εκτέλεσε από δύσκολη γωνία, για το 1-0! ο βοηθός έδωσε οφσάιντ, το τέρμα ελέγχθηκε από το VAR και τελικά η… τεχνολογία έδωσε το “ΟΚ” για το 1-0 των Κρητικών και την πρώτη ήττα ου ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.