ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ – «Καλωσορίζουμε το νέο μας προπονητή» (φώτο)

Παρακολούθησε από κοντά το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και πριν τη σέντρα είχε τετ α τετ με τον Β.Μαρινάκη

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ – «Καλωσορίζουμε το νέο μας προπονητή» (φώτο)

Ο Ολυμπιακός το πρωί της Κυριακής (11/2), ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος όπως φαίνεται θα πιάσει άμεσα δουλειά καθώς την ερχόμενη Πέμπτη, θα καθίσει στον πάγκο το παιχνίδι του Conference League κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρακολούθησε από κοντά το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και πριν τη σέντρα είχε τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει μαζί του 2 συνεργάτες. Τον πολύ έμπιστό του, Τόνι Ρουίθ, που τον θεωρεί κάτι παραπάνω από γυμναστή και τον είχε μαζί του από το 2002 (σε αρκετές ομάδες φυσικά) έως και σήμερα.

Επίσης τον Φρανκ Ρίκο, τον οποίο είχε βοηθό του και στη Σεβίλλη. Αναμενόταν δε να έχει και αναλυτή. Σε επίπεδο ανθρώπων του staff στον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Αγριογιάννης επανέρχεται ως προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα. Ο Μεντιλίμπαρ από μέρους του ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ Ετσεμπαρία. Γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1961, στην πόλη Zaldibar, ο Βάσκος τεχνικός αναλαμβάνει τον Θρύλο προερχόμενος από τη Σεβίλλη, με την οποία τον περασμένο Μάιο κατέκτησε το Europa League.

Έχει κοουτσάρει σε 468 παιχνίδια σε επίπεδο LaLiga, με θητεία σε Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Οσασούνα, Λεβάντε, Έιμπαρ, Αλαβές και Σεβίλλη.

Ο 63χρονος τεχνικός πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική στα τμήματα υποδομής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την πρώτη ομάδα της οποίας έκανε ντεμπούτο σε ευρωπαϊκό αγώνα, το 2009.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλωσορίζει στην οικογένειά της τον κ. Μεντιλίμπαρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.