ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε μήνυση στους διαιτητές του ντέρμπι με την ΑΕΚ και στην ΕΠΟ

H «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κατέθεσε μήνυση με εγκαλούμενους τους διαιτητές του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε μήνυση στους διαιτητές του ντέρμπι με την ΑΕΚ και στην ΕΠΟ

Ο Ολυμπιακός το είχε προαναγγείλει και όπως φαίνεται το έκανε πράξη καθώς αποφάσισε να οδηγήσει την υπόθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ στα δικαστήρια.

Όπως ενημέρωσε ο Αλέξης Κούγιας στην αρχική του τοποθέτηση στην συνέντευξη Τύπου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πειραιώς με την οποία καταγγέλλονται «τα αδικήματα της συστάσεως συμμορίας και της διαπράξεως του κακουργήματος που προβλέπει το άρθρο 132 του αθλητικού νόμου».

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού γνωστοποίησε ότι εγκαλούμενοι είναι οι διαιτητές του ντέρμπι, ο Μπόρις Μαρέφκα, οι βοηθοί του, Αντρέι Χέρμο, Ματέι Ζέμκο, ο VAR Κρίστιαν Μίχελ (και όχι Κρίστιαν Μίκελ όπως κακώς τον ανέφερε η ΕΠΟ, καθώς πρόκειται-όπως ισχυρίζεται ο Ολυμπιακός- για τον ανιψιό του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ), αλλά και ο AVAR Ανδρέας Μεϊντάνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί και πέρα, εγκαλούμενοι είναι επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Πίτερ Φρόιντφελντ, ο Σταύρος Μάνταλος ο οποίος είναι μέλος της ΚΕΔ, αλλά και ο Γιάννης Σπυρόπουλος, επίσης μέλος της ΚΕΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.