ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τις Σέρρες με γκολ του Ελ Αραμπί

Μπήκε αλλαγή στο 61' και σκόραρε λίγα λεπτά αργότερα

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τις Σέρρες με γκολ του Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός πέρασε με 1-0 από την έδρα του Πανσερραϊκού με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει στο 65′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. 

Οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν περιθώριο για γκέλα αφού ήθελαν οπωσδήποτε να πλησιάσουν στην κορυφή και πήραν από το ξεκίνημα την κατοχή της μπάλας, γεγονός πάντως που δεν ενοχλούσε τους γηπεδούχους αφού ούτως ή άλλως ο πρώτος στόχος τους ήταν να αμυνθούν και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουν να κάνουν τη ζημιά σε κάποια αντεπίθεση.

Αυτό τελικά δεν έγινε αλλά το πρώτο ημίχρονο, συνολικά, ήταν καλό για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία αφού απειλήθηκε μόνο σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη ήταν στο 28′ σε φάση που προκλήθηκε από την κακή απομάκρυνση του Αυλωνίτη που τελικά… έστρωσε στον Φορτούνη αλλά το σουτ κόντραρε και έφυγε άουτ, η δεύτερη ήταν στο 37′ με την άστοχη κεφαλιά του Ελ Κααμπί μετά τη σέντρα του Έλληνα άσου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, το παιχνίδι… αγρίεψε, με τον Ολυμπιακό να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 53′ με τον Ποντένσε που δεν έπιασε καλά το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής μετά τη σέντρα του Ροντινέι και ενώ η μπάλα είχε περάσει από όλους. Αυτή ήταν η καλύτερη φάση για την ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος στο 61′ έβαλε ως αλλαγή τον Ελ Αραμπί που θα έδινε τη λύση λίγα λεπτά μετά.

Στο 62′ ο Πανσερραϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία με το κοντινό σουτ του Σοφιανού που απέκρουσε με τα πόδια ο Πασχαλάκης και δευτερόλεπτα μετά είχαν μεγάλη ευκαιρία και οι Πειραιώτες με τον Μασούρα που είδε τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ, για να έρθει αμέσως μετά η φάση που έκρινε το παιχνίδι: Στο 64′ ο Μασούρας ανατράπηκε από τον Δεληγιαννίδη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Ελ Αραμπί να εκτελεί στο 65′ για το 0-1.

Από εκεί και πέρα, έχοντας πλέον το προβάδισμα, οι Ερυθρόλευκοι διαχειρίστηκαν σωστά την κατάσταση και πήραν τη νίκη που τους φέρνει στο -1 από την κορυφή, έχοντας μεγάλη ευκαιρία και για δεύτερο γκολ, στο 88′, με τον Ελ Αραμπί που πέρασε και ον Χόβαν αλλά ο Θυμιάνης έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Μικρό το κακό, όμως, για τους Πειραιώτες από τη στιγμή που πήραν το τρίποντο.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης (85΄ Ντανκερλούι), Πηλέας (46΄ Τομάς), Ουεντραόγκο (79΄ Μορέιρα), Στάικος, Χατζηστραβός, Μασαρίποφ (69΄ Μούργος), Μπαΐροβιτς (46΄ Σοφιανός).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε (61΄ Ελ Αραμπί), Φορτούνης (90΄ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (90΄ Ρίτσαρντς), Ελ Κααμπί (81΄ Μπιελ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.