ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς

«Ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση με μια άνετη νίκη

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς

Πήρε την νίκη ο Παναιτωλικός στο εντός έδρας παιχνίδι επί της Κηφισιάς με 3-0.

Έτσι «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Ο Παναιτωλικός νίκησε στο Αγρίνιο την Κηφισιά με το εντυπωσιακό 3-0 και πήρε το δεύτερο φετινό του «τρίποντο» στη Super League.

Οι γηπεδούχοι έφυγαν έτσι από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 9 βαθμούς και προσπέρασε τους νεοφώτιστους (παρέμειναν στους 8). Ουραγός είναι πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά με ματς λιγότερο.

Ο Παναιτωλικός είχε το.. πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Κηφισιά, δημιουργώντας ευκαιρίες στα καρέ του Αναγνωστόπουλο.

Το γκολ της ομάδας του Αγρινίου ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του 45λέπτου.

Ο Χουάνπι «πάτησε» στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ανατράπηκε από τον Λαντρ, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Οι παίκτες της Κηφισιάς ζήτησαν χέρι στην αρχή της φάσης, αλλά το VAR.. έστησε την μπάλα στα 11 βήματα, με τον Πέδρο να κάνει το 1-0 (πρώτο του γκολ μετά από 217 ημέρες).

O Παναιτωλικός συνέχισε επιθετικά και στο δεύτερο ημίχρονο και διπλασίασε τα τέρματά του στο 61′. Ο Τορεχόν έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, ο Φρεντ Ντουάρτε έκανε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και νίκησε τον Αναγνωστόπουλο για το 2-0.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 3-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 78′. Από εκτέλεση φάουλ του Χουάνπι, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, ο Ντουάρτε σούταρε, ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε, όμως ο αμυντικός των γηπεδούχων πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Κηφισιάς, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.