ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ο Βόλος πήρε μεγάλο «διπλό» στη Λαμία με σκορ 2-1

«Άλωσε» την Λαμία και βλέπει play off ο ανεβασμένος Βόλος

Ο Βόλος πήρε μεγάλο «διπλό» στη Λαμία με σκορ 2-1

O Bόλος επικράτησε με σκορ 2-1 στην έδρα της Λαμίας, με το σύνολο του Άνχελ Λόπεθ να ανεβαίνει και άλλο στην βαθμολογία της Super League, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Γκαρσία έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Καρλίτος να ισοφαρίζει προσωρινά, ωστόσο το γκολ του Κομπά έκρινε το παιχνίδι.

Ο Βόλος έδειξε πως είναι αρκετά ανεβασμένος μετά την έλευση του Άνχελ Λόπεθ, με την ομάδα από την Μαγνησία να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Λαμίας και να δείχνει πως θα διεκδικήσει την είσοδο του στα play off.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλή ροή στο μεγαλύτερο μέρος του, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να δείχνουν τον απαραίτητο κυνισμό και να φεύγουν με το τρίποντο.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ωστόσο δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα από τις δυο ομάδες. Ως εκ τούτο το αποτέλεσμα στο πρώτο 45λεπτο ήταν 0-0.

Ωστόσο στην επανάληψη ο Βόλος προηγήθηκε στο σκορ στο 56΄χάρη στο τέρμα του Χουάν Μάνουελ Γκαρσία, με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του Νικολάι Άλχο, για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Η Λαμία από την πλευρά της κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, χάρη στον συνήθη ύποπτο Καρλίτος, με τον Ισπανό επιθετικό να σκοράρει το 5ο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά ο Βόλος πήρε ξανά προβάδισμα, όταν στο 80΄ο Μαξιμιλιάνο Κομπά έκανε ένα πολύ όμορφο τελείωμα, με το συγκρότημα του Άνχελ Λόπεθ να παίρνει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και να ανεβαίνει και άλλο στην βαθμολογία φτάνοντας τους 14 πόντους στην βαθμολογία.

Από την πλευρά της η Λαμία η οποία διανύει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος νωρίτερα γνώρισε την εντός έδρας ήττα με σκορ 4-1 από τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις

Λαμία(Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Σαντάνα (46′ Λόνγκο), Τόσιτς (81′ Στάνκο), Σλίβκα, Τσιλούλης (90′ Μαρτίνες), Καρλίτος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βόλος(Λόπεθ): Κόστιτς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Άλχο, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κόμπα (90′ Τρουιγέ), Γκαρσία, Μωραΐτης (78′ Ντέλετιτς).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.