ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-0: Νίκη για τους Κρητικούς μετά από τρεις μήνες – Ο Λουίς Φελίπε πέτυχε το «χρυσό» γκολ

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-0: Νίκη για τους Κρητικούς μετά από τρεις μήνες – Ο Λουίς Φελίπε πέτυχε το «χρυσό» γκολ

Ο ΟΦΗ το βράδυ του Σαββάτου (20/1), κέρδισε τον Παναιτωλικό 1-0 στο Ηράκλειο, με την ομάδα του Πέπε Μελ να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στην Super League, μετά από τρεις μήνες.

Μάλιστα, το «χρυσό» γκολ για τους γηπεδούχους, πέτυχε με πέναλτι ο Λουίς Φελίπε.

Ο ΟΦΗ ήθελε απεγνωσμένα τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, με τους Κρητικούς να «λυγίζουν» τους Αγρινιώτες στο Ηράκλειο και να παίρνουν βαθμολογική ανάσα στο πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ έφτασε στην πρώτη του νίκη για την Super League μετά τις 2 Οκτωβρίου (2-0 την ΑΕΚ), με τους «ασπρόμαυρους» να κερδίζουν δύσκολα τον Παναιτωλικό με σκορ 1-0 στο «Γεντί Κουλέ».

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 28ο λεπτό, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φελίπε, με τον Τοράρινσον να έχει κερδίσει λίγο νωρίτερα την παράβαση, σε ανατροπή του από τον Μπρούνο Ντουάρτε.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ισοφαρίσει, ωστόσο ο ΟΦΗ αμύνθηκε σωστά και κράτησε το υπέρ του προβάδισμα έως το τέλος της αναμέτρησης.

Με τη νίκη τους οι γηπεδούχοι πήραν ένα τρίποντο ανάσα, με το οποίο μείωσαν την διαφορά τους από την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, ενώ από την πλευρά της η ομάδα του Γιάννη Πετράκη γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα, παραμένοντας ωστόσο στο +2 από τους ουραγούς ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν (46΄ Σωτηρίου), Λάρσον, Βούρος, Μπρεσάν, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Αμπάντα (58΄ Αποστολάκης), Μπάκου (58΄ Μποσκέρα), Τοράλ (66΄ Νέιρα), Φελίπε (83΄ Ντικό)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Σίλβα, Μπρούνο Ντουάρτε (75΄ Μπακάκης), Μάλης, Μαυρίας, Χουάνπι, Πέρες (83΄ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (46΄ Φρεντερίκο Ντουάρτε), Λιάβας, Σενγκέλια (65΄ Μπουζούκης), Καρέλης (65΄ Πέδρο)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.