ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι απουσίες «πλήγωσαν» την ΑΕΚ και έχασε με 2-0 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη

Ένα γκολ στην αρχή του ματς και ένα στο τέλος

Οι απουσίες «πλήγωσαν» την ΑΕΚ και έχασε με 2-0 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη

Η ΑΕΚ είχε πολλές απουσίες στο ματς με τον ΟΦΗ, οι οποίες της κόστισαν, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τους Κρητικούς. 

Η Ένωση παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, γεγονός που υποχρέωσε τον Ματίας Αλμέιδα να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, σε μεγάλο βαθμό υποχρεωτικό. Ακόμα και ο Μάνταλος που επρόκειτο να ξεκινήσει αισθάνθηκε ενοχλήσεις το πρωί και τη θέση του στην ενδεκάδα πήρε ο Τσούμπερ.

Για τους γηπεδούχους υπήρχε ένα εξτρά κίνητρο. Εδώ και τέσσερα χρόνια δεν είχαν κερδίσει την Ένωση στην έδρα τους (απολογισμός 0-1-3). Η τελευταία τους νίκη είχε σημειωθεί στις 30 Νοεμβρίου 2019 (1-0).

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5′ όταν από κλέψιμο της μπάλας στη μεσαία γραμμή βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση. Τελικός παραλήπτης της μπάλας ο Λουίς Φελίπε που την έστειλε στα δίχτυα με κεφαλιά.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει δημιούργησε ευκαιρίες (21′ Τσούμπερ άουτ, 32′ Μοχαμάντι έδιωξε ο Μπάουμαν με τα πόδια, 45′ εκτέλεση φάουλ από Ελίασον, κεφαλιά Κάλενς άουτ).

Παρά το γεγονός ότι η Ένωση μπήκε δυνατά στο β’ μέρος σε δύο περιπτώσεις κινδύνευσε να δεχτεί γκολ. Στο 49′ από σέντρα του Λάρσον ο Φελίπε κέρδισε τον κεφαλιά και υποχρέωσε τον Στάνκοβιτς σε εντυπωσιακή επέμβαση. Στο 56′ ο Μεγιάδο σε κόντρα επίθεση αντί να σουτάρει έκανε λάθος πάσα.

Μετά το 60′ ο Αλμέιδα έριξε στο ματς όλα τα «βαριά χαρτιά» σε μια προσπάθεια να κάνει πιο επικίνδυνη την ομάδα και να λύσει το πρόβλημα της δυστοκίας της ομάδας του. Την ίδια στιγμή οι παίκτες του ΟΦΗ έδειχναν σημεία κόπωσης. Έχαναν τις περισσότερες μονομαχίες στη μεσαία γραμμή.

Στο 82′ ο Γκατσίνοβιτς σε εκτέλεση φάουλ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάουμαν. Αμέσως μετά από κάθετη μπαλιά του Αμπάντα ο Ντίκο βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ απέφυγε και τον Στάνκοβιτς για να σημειώσει το δεύτερο γκολ των Κρητικών.

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης (55′ Λαμπρόπουλος), Καρώ, Λάρσον, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Γαγιέγιος (74′ Αμπάντα), Μπάκιτς, Φελίπε (66′ Ντίκο).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος (66′ Πινέδα), Ελίασον (66′ Ζίνι), Πισάρο (62′ Γκατσίνοβιτς), Τσούμπερ (60′ Αραούχο), Φαν Βέερτ (60′ Πόνσε).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.