ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ολυμπιακός: Έρχεται σήμερα στην Ελλάδα ο Ζέλσον Μαρτίνς

Οι Πειραιώτες προχωρούν σε δεύτερη χειμερινή μετεγγραφική κίνηση

Ολυμπιακός: Έρχεται σήμερα στην Ελλάδα ο Ζέλσον Μαρτίνς

Πρωτοχρονιάτικο δώρο στους φιλάθλους του κάνει ο Ολυμπιακός, ολοκληρώνοντας την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ, Ζέλσον Μαρτίνς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι “ερυθρόλευκοι” προχωρούν στη δεύτερη χειμερινή τους μεταγραφή, καθώς έρχεται σήμερα στην Αθήνα ο Πορτογάλος εξτρέμ της Μονακό.

Ο διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας ποδοσφαιριστής φτάνει απόψε στο “Ελ. Βενιζέλος”, στις 17:55.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς πήγε στη Μονακό το καλοκαίρι του 2019 από την Ατλέτικο Μαδρίτης κάνοντας μία μεταγραφή που το κόστος της έφτασε τα 30 εκατ. ευρώ, αποτελώντας την τέταρτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου μαζί με τους Μπαλογκάν, Γκολόβιν και Κεϊτά Μπαλντέ.

Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, η οποία και τον πούλησε τελικά στους “ροχιμπλάνκος” αντί 22 εκατ. ευρώ.

Στην Ατλέτικο έπαιξε σε μόλις 12 ματς σκοράροντας μία φορά, ενώ ενδιάμεσα δόθηκε και δανεικός στη Μονακό η οποία τον αγόρασε το 2019 έναντι 30 εκατ. ευρώ.

Με τους Μονεγάσκους, ο Ίβηρας εξτρέμ έχει καταγράψει 129 συμμετοχές με 16 τέρματα και 14 ασίστ, ενώ φυσικά είναι διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας, αγωνιζόμενος σε 21 ματς.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς έχει παίξει και αντίπαλος με τον Ολυμπιακό, όταν αγωνιζόταν στη Σπόρτινγκ και είχε αντιμετωπίσει τους “ερυθρόλευκους” για τους ομίλους του Τσάμπιον Λιγκ τη σεζόν 2017-18. Μάλιστα είχε σκοράρει στο 3-2 υπέρ της τότε ομάδας του στο Καραϊσκάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.