ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολυμπιακός: Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Λιόν δίνει 5 εκατ. ευρώ για τον Μαντί Καμαρά

Η Ρόμα δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγορά του και έτσι επέστρεψε στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Λιόν δίνει 5 εκατ. ευρώ για τον Μαντί Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά επέστρεψε στον Ολυμπιακό, μετά τον περσινό του δανεισμό στη Ρόμα του Μουρίνιο.

Οι Ιταλοί δεν ενεργοποίησαν την οψιόν για την αγορά του κι έτσι ο μέσος από τη Γουινέα προσφέρει τις υπηρεσίες του κανονικά στην ομάδα του Μαρτίνεθ.

Το αν θα προκύψει κάποια πώλησή του είναι άγνωστο, αλλά στη Γαλλία και συγκεκριμένα το Goneback αναφέρει ότι: «Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η Λυών έχει κάνει πρόταση για τον αμυντικό χαφ του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 26χρονος διεθνής μέσος από τη Γουινέα, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Ρόμα, η οποία δεν άσκησε την οψιόν για την αγορά του. Η Λυών θα μπορούσε να τον πάρει με 5.000.000 ευρώ και εξετάζει την ευκαιρία αυτή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.