ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ολυμπιακός: «Κλειδώνει» η μεταγραφή του Κάρμο από την Πόρτο – Πετάει για ιατρικά

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο παρουσιάζει ως τελειωμένη την υπόθεση για την ομάδα του Πειραιά

Ολυμπιακός: «Κλειδώνει» η μεταγραφή του Κάρμο από την Πόρτο – Πετάει για ιατρικά

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο βρίσκεται ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μια ακόμη προσπάθεια τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, με τις διαπραγματεύσεις με τους «δράκους» να αφήνουν αίσθημα αισιοδοξίας στους Πειραιώτες.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το «Jonas das Transferências», η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη πει το «ναι» και περιμένει να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Πόρτο. Εάν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να ολοκληρώσουν θετικά την υπόθεση, τότε ο Κάρμο θα μεταβεί στο λιμάνι με ενοίκιο και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την είδηση μάλιστα επιβεβαίωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τον Ιταλό ωστόσο να το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και να τονίζει ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από το οριστικό deal με την Πόρτο. Μάλιστα ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο Κάρμο ετοιμάζεται για να «πετάξει» ώστε να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Την ίδια στιγμή, στη Γαλλία αναφέρουν ότι η Λυών πέταξε… λευκή πετσέτα, τονίζοντας ότι ο Κάρμο οδεύει ολοταχώς προς τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κάρμο την τρέχουσα σεζόν μετράει 14 εμφανίσεις με την Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να έχει ζητήσει την απόκτηση του για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.