ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Εκδικάζεται στο CAS η έφεση για το ντέρμπι που διακόπηκε στο Φάληρο

Ο Ολυμπιακός έφτασε μέχρι το CAS για να δικαιωθεί για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Εκδικάζεται στο CAS η έφεση για το ντέρμπι που διακόπηκε στο Φάληρο

Εκδικάζεται σήμερα στο CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού εις βάρος της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, το οποίο είχε διακοπεί μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Ο Ολυμπιακός έφτασε μέχρι το CAS για να δικαιωθεί για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του πρώτου γύρου της Super League με τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε το προκαταρκτικό στάδιο στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο με την ανταλλαγή υπομνημάτων, ενώ ακολουθήθηκε ταχεία διαδικασία, προκειμένου να εκδοθεί η απόφαση το συντομότερο δυνατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είχε απορρίψει την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, σύμφωνα με την οποία το ντέρμπι κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού και ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση ενός βαθμού, πρόστιμο και ποινή δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.