ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολυμπιακός: Στο «στόχαστρο» της Φενέρμπαχτσε ο Μαντί Καμαρά

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, η Φενέρμπαχτσε έχει ως υποψήφιο στόχο της για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Στο «στόχαστρο» της Φενέρμπαχτσε ο Μαντί Καμαρά

Η τουρκική ιστοσελίδα «takvim» ανέφερε πως η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ένας από τους βασικούς στόχους της τουρκικής ομάδας για την θέση «8», όπου αναζητά ποδοσφαιριστή.

Η τουρκική ομάδα ξεκίνησε να κάνει ενδελεχή έρευνα για την περίπτωση του παίκτη των «ερυθρολεύκων», για τον οποίο το καλοκαίρι είχε ενδιαφερθεί και η μεγάλα αντίπαλός της, Γαλατάσαραϊ, η οποία είχε καταθέσει μέχρι και πρόταση στους Πειραιώτες, η οποία απορρίφθηκε.

Ο 26χρονος μέσος από την Γουινέα επέστρεψε το καλοκαίρι από τον δανεισμό του στην Ρόμα, αφού οι Ιταλοί δεν ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του κι έγινε ένα από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας του Ολυμπιακού, όμως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και από τον Γενάρη θα έχει δικαίωμα να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει.

Το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει πως για τον λόγο αυτό ο Ολυμπιακός θα θελήσει να τον πουλήσει για να μην τον χάσει ως ελεύθερο και τονίζει πως η Φενέρ θα κάνει κίνηση τον Γενάρη. Ένα από τα στοιχεία που αρέσουν στους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας είναι το γεγονός πως μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου (6,8,10).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με την στάση του παίκτη αναφέρει πως κι εκείνος θέλει να κάνει μία αλλαγή στην καριέρα του και πως είναι πιθανό να τον ενδιαφέρει η προοπτική της Φενέρμπαχτσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.