ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παναιτωλικός: Ο Γκάμπριελ Σούρερ «τελειώνει» από τον πάγκο της ομάδας

Η πορεία του στον πάγκο του Παναιτωλικού δεν είναι ανάλογη των προσδοκιών

Παναιτωλικός: Ο Γκάμπριελ Σούρερ «τελειώνει» από τον πάγκο της ομάδας

Ο Γκάμπριελ Σούρερ φαίνεται πως «τελειώνει» από τον Παναιτωλικό, μετά 3,5 περίπου μήνες στην τεχνική ηγεσία του της ομάδας.

Η πορεία του στον πάγκο του Παναιτωλικού δεν είναι ανάλογη των προσδοκιών. Μετά από έξι αγωνιστικές κατέγραψε τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με την μία εξ αυτών στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναθηναϊκό με το «βαρύ» 5-0.

Σύμφωνα και με δημοσιεύματα από το Αγρίνιο, φέρεται ειλημμένη η απόφαση στον Παναιτωλικό να υπάρξουν δραστικές αλλαγές και αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, πριν τον εξ αναβολής αγώνα με την ΑΕΚ (08.10.2023)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το «διαζύγιο» με τον Αργεντινό προπονητή αναμένεται να είναι φιλικό και πλέον μπαίνει σε πρώτο πλάνο η εξεύρεση του διαδόχου. Το όνομα του Γιάννη Πετράκη «ακούγεται» έντονα στο Αγρίνιο και θα φανεί τις επόμενες ώρες εάν θα υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωσή του ή εάν οι διοικούντες του Παναιτωλικού στραφούν σε άλλη περίπτωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.