ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Τούμπας

Ραζβάν Λουτσέσκου και Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσαν τις αρχικές ενδεκάδες των ομάδων τους

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Super League. Λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι, Ραζβάν Λουτσέσκου και Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσαν τις αρχικές ενδεκάδες των ομάδων τους.

Μουκουντί και Φερνάντες βρίσκεται εκτός αποστολής για την ΑΕΚ στην Τούμπα, ενώ ο Κωνσταντέλιας είναι μεν εντός για τον ΠΑΟΚ, αλλά πλέο δύσκολα θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Super League 1.

Κι αυτό γιατί ο νεαρός μεσοεπιθετικός του “Δικεφάλου του Βορρά” ανέβασε πυρετό λίγο πριν το παιχνίδι και δεν είναι στο 100% για να βοηθήσει την ομάδα του, με τον Λουτσέσκου να αποφασίζει πλέον αν θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του στο ματς ή θα τον κρατήσει δίπλα του στον πάγκο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Μουργκ, Σαμάτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Γκαρσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.