ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Αραούχο: «Το γήπεδο της ΑΕΚ μου θυμίζει το Μπομπονέρα – Τρέμει!»

Τι είπε ο Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ

Σ.Αραούχο: «Το γήπεδο της ΑΕΚ μου θυμίζει το Μπομπονέρα – Τρέμει!»

Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και ο Σέρχιο Αραούχο πανηγύρισε έξαλλα τον τίτλο, παρά το γεγονός ότι στάθηκε άτυχος στο τέλος, με τον τραυματισμό του.

Ο Αραούχο δεν έκρυψε για μία ακόμη φορά την αγάπη του για την ΑΕΚ και τους οπαδούς του, ενώ συνέκρινε την OPAP Arena με το γήπεδο “Μπομπονέρα” της Μπόκα Τζούνιορς στην πατρίδα του, μιλώντας στην εκπομπή Monday FC των καναλιών NOVA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μου θυμίζει την Μπόκα Τζούνιορς. Δεν μπορώ να το περιγράψω, το γήπεδο “τρέμει”. Υπήρχαν φορές που όταν ξεκινούσε το ματς ο κόσμος ήθελε να σκοράρουμε γρήγορα το πρώτο γκολ, μερικές φορές μας οδηγούσε σε λάθη αυτό γιατί βιαζόμασταν», ανέφερε ο αρχηγός της ΑΕΚ. Παράλληλα για το δέσιμό του με την ομάδα τόνισε τα εξής: «Νομίζω πως όχι. Όταν ήρθα δεν αγωνιζόμουν καθόλου στην Ισπανία. Και εδώ κατάφερα να αποδείξω αυτό που δεν μπορούσα στην Ισπανία. Από το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα με τη φανέλα της ΑΕΚ ήταν κάτι μοναδικό, γι’ αυτό πάντα επέστρεφα εδώ και σε καμία άλλη ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.