ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Super League 1: Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

Λόγω των προγραμματισμένων υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Super League 1: Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ, οδήγησε και στην αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 1, για τους “πράσινους”.

Ο Παναθηναϊκός ήταν προγραμματισμένο να υποδεχθεί τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο 19 Αυγούστου, αλλά πλέον η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει μπροστά της αγώνες με την Μπράγκα για τα πλέι οφ του Champions League και έτσι η πρεμιέρα της Super League 1 αναβλήθηκε επ’αόριστον. Πιθανότατα το ματς θα γίνει στην πρώτη διακοπή για τις δημοτικές εκλογές, τον Οκτώβριο.

Η ανακοίνωση της Super League 1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και λόγω των προγραμματισμένων υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διεθνή διασυλλογική διοργάνωση UEFA Champions League, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.