ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Super League: Σε Θεσσαλονίκη και Γιάννενα το ενδιαφέρον

Οι τέσσερις αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν της 12η αγωνιστική

Super League: Σε Θεσσαλονίκη και Γιάννενα το ενδιαφέρον

Το ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει στο τρίτο και τελευταίο «πιάτο» της 12ης αγωνιστικής της Super League, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενείται στα Ιωάννινα από τον πάντα επικίνδυνο ΠΑΣ.

Αρχικά, η Κηφισιά φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης (16:00) με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την επιστροφή τους στις νίκες και να αυξήσουν ακόμα παραπάνω τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι έχουν πρόβλημα στη μεσαία γραμμή καθώς οι Σναϊντερλάν, Παπασάββας, Πέιος, Κωνσταντακόπουλος και Νίνης δεν θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Από την άλλη η αποστολή είναι: Αναγνωστόπουλος, Κρίστινσον, Νικοπολίδης, Βαφέας, Μποτία, Λαντρ, Αγκμπενιένου, Παρράς, Γκόμπελιτς, Μασούρας, Σπίνος, Τσάπαν, Σμπώκος, Πρίτσας, Αντούνες, Ίλιεφ, Ιπαλίμπο, Οζέγκοβιτς, Τεττέι, Σάντος, Μπιφουμά, Αντερέγκεν.

Από την άλλη ο Αστέρας θα έρθει στην Αθήνα με επίσης κάποιες απουσίες όπως αυτή του Μιριτέλο όμως κανονικά στην αποστολή είναι ο Σουρλής και ο Μπαρτόλο.

Αναλυτικά: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Ατιένθα, Άλβαρες, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Γκος, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Ντιαρά, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 17:00, η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τη διατηρήσει κοντά στην κορυφή.

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» δεν υπολογίζει στους Σόρια και Λιάσο ενώ εκτός έμεινε και ο Τζίνο. Από εκεί και πέρα: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Κιάκος, Τσαούσης, Πανάγου, Μπορταγκαράι, Λώλης Ν., Καραχάλιος, Τσίρης, Ριένστρα, Λώλης Α., Τζίμας, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδης, Γκάρο, Λεό, Κόντε.

Από την άλλη η ΑΕΚ μετράει αρκετές απουσίες, καθώς εκτός από τους Γκαρσία και Γιόνσον, στη λίστα μπήκε τόσο ο Αραούχο λόγω ενοχλήσεων αλλά και ο Μουκουντί για γραφειοκρατικούς λόγους.

Οι εκλεκτοί του Αλμέιδα είναι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο, Ζίνι.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με το Λαμία-Ατρόμητος (19:30), με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τη νίκη για να επιστρέψουν στην εξάδα. Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νούνιες λόγω τραυματισμού αλλά από εκεί και πέρα θα έχει μαζί του: Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τρόπουλο, Τζανετόπουλο, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλο, Σίντκλεί, Αμαράλ, Κορνέζο, Βασιλαντωνόπουλο, Μαρτίνες, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Σαντάνα, Στάνκο, Τσιλούλη, Λονγκό, Τόσιτς, Ακούνια, Καρλίτος.

Από την άλλη ο Ατρόμητος έχει απουσίες στην άμυνα καθώς Τζαβέλλα, Ιμερέκοφ και Κεσχρίντα δεν θα είναι στη διάθεση του Ίλιτς. Από την άλλη, στη διάθεση του θα είναι οι Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Ερλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι, Βέργος, Τζοβάρας.

Την αυλαία ρίχνει το ντέρμπι του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό (20:30) όπου αμφότερες οι ομάδες θέλουν το τρίποντο για τους δικούς τους λόγους. Ο πρώτος για την εξάδα και ο δεύτερος για να διατηρήσει τη διαφορά στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι είδαν τους Οντουμπάτζο και Φαμπιάνο να επιστρέφουν στη διάθεση του Μάντζιου και είναι κανονικά στην αποστολή, η οποία έχει: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Βερστράτ, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Τέλος, στον Παναθηναϊκό υπάρχει αρκετά χαμόγελα καθώς ο Χουάνκαρ επέστρεψε στην αποστολή έπειτα από έναν μήνα μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει επίσης μαζί του, τους Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Γεβντάι, Μλαντένοβιτς, Κότσιρα, Ρούμπεν, Ζέκα, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

Συνοπτικά η 12η αγωνιστική:

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

ΟΦΗ-Βόλος 1-1

Σάββατο 25 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 3-1
ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 5-0

Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κηφισιά-Αστέρας 16:00 Cosmote Sport 1
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 17:00 Novasports Prime
Λαμία-Ατρόμητος 19:30 Cosmote Sport 1
Άρης-Παναθηναϊκός 20:30 Novasports Prime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.