ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Απορία για το αν τα 20 άτομα στο Πανθεσσαλικό συνιστούν απειλή»

Η Αστυνομία αποφάσισε να εφαρμόσει αυστηρές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του αγώνα

Βόλος για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Απορία για το αν τα 20 άτομα στο Πανθεσσαλικό συνιστούν απειλή»

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας την απορία του για τις αυστηρές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η Αστυνομία αποφάσισε να εφαρμόσει τις αυστηρές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός ότι στο Πανθεσσαλικό θα βρεθούν ελάχιστα άτομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Εμπεδώνεται αναμφίβολα το αίσθημα ασφάλειας στην τοπική κοινωνία από την εφαρμογή αυστηρών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αποφάσισε και ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνσης Μαγνησίας εν όψει της αυριανής αναμέτρησης της ομάδας του Βόλου με αυτή του Παναθηναϊκού, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Βέβαια η παρουσία είκοσι, συνολικά, ατόμων (!!!) στις κερκίδες του Σταδίου, με βάση τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για διενέργεια αγώνων, μέχρι τον Φεβρουάριο, κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, δημιουργεί μια απορία για το αν αυτή συνιστά απειλή που επιβάλλει τη λήψη έκτακτων μέτρων, που θα επιφέρουν αναστάτωση και θα ταλαιπωρήσουν τους πολίτες, αλλά…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τουλάχιστον έτσι κατανοούμε το πως και το γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν στην πολύπαθη πατρίδα μας…”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.