ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μουντιάλ 2022 – Λ.Μέσι: «Υποφέραμε στην τελευταία φάση – Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

«Όταν λέγαμε ότι θα παίζαμε κάθε 3 ημέρες ξέραμε ότι θα ήταν μια τρέλα & ότι δεν θα υπήρχε καιρός για ξεκούραση»

Μουντιάλ 2022 – Λ.Μέσι: «Υποφέραμε στην τελευταία φάση – Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, η Αργεντινή «λύγισε» την Αυστραλία με 2-1 και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ.

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο αρχηγός της Αλμπισελέστε φάνηκε πολύ χαρούμενος, υπογράμμισε όμως, πως η ομάδα του πρέπει να μείνει ενωμένη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Όταν έγινε το 2-1, τα πράγματα έγιναν περίπλοκα. Γιατί ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε τον έλεγχο και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ. Έγινε πολύ μεγάλο παιχνίδι στο φινάλε.

Στην τελευταία φάση υποφέραμε με την αίσθηση ότι ήταν το τελευταίο λεπτό και έκαναν επίθεση.

Αλλά περάσαμε και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καλύτερη γιορτή για τα 1000 παιχνίδια μου.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μια δύσκολη μέρα. Είχαμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε και ήμασταν πολύ κουρασμένοι αλλά επανήλθαμε καλά.

Αυτό το παιχνίδι είχε να κάνει πολύ με τη φυσική κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη, που κάναμε άλλο ένα βήμα.

Όταν λέγαμε ότι θα παίζαμε κάθε τρεις ημέρες ξέραμε ότι θα ήταν μια τρέλα και ότι δεν θα υπήρχε καιρός για ξεκούραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά ταυτόχρονα θέλαμε να είμαστε εδώ για όλο αυτό το συναίσθημα, για όλα αυτά που λαμβάνουμε από τον κόσμο. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι, όπως ήμασταν πάντα και τώρα πρέπει να κάνουμε άλλο ένα βήμα. Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο 35χρονος σούπερ σταρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.