ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» χαζός είναι;

Μπαρτ Σένκεφελντ: Ανανέωσε στον Παναθηναϊκό

Θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του «τριφυλλιού»

Μπαρτ Σένκεφελντ: Ανανέωσε στον Παναθηναϊκό

Μετά τον Ρούμπεν Πέρεθ, νέο συμβόλαιο υπέγραψε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2025.

Οι επαφές προχώρησαν τις τελευταίες μέρες μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας και έφεραν αποτέλεσμα. Ακριβώς αυτό που ήθελε τόσο η ομάδα όσο και ο Ολλανδός δηλαδή, τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Ο Σένκεφελντ αποκτήθηκε απ’ τον Παναθηναϊκό το 2019, όταν και ήταν ελεύθερος μετά την θητεία του στην Αυστραλία με την Μέλμπουρν Σίτι.

Από τότε μετρά 99 εμφανίσεις με την φανέλα των «πράσινων», ενώ έχει σκοράρει και 5 φορές. Θεωρείται και είναι απ’ τους πιο έμπειρους της ομάδας, απ’ τους παλιότερους πλέον στο ρόστερ έτσι όπως έχει διαμορφωθεί και άκρως αξιόπιστη λύση στο κέντρο της άμυνας.

Τέλος καλό όλα καλά για δύο υποθέσεις απ’ τις τέσσερις που «τρέχουν» παράλληλα σε επίπεδο επαφών για ανανέωση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Απομένει η κατάληξη στις υποθέσεις των Κουρμπέλη και Αϊτόρ.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Μπαρτ Σένκεφελντ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο εκ των αρχηγών του Τριφυλλιού υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τους Κυπελλούχους Ελλάδας, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2025.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπαρτ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2019 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 99 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.