ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εθνική Κορασίδων στο μπάσκετ: Πέρασε τη Φινλανδία με 80-44 – «Κλέιδωσε μετάλλιο (φωτό)

Εθνική Κορασίδων στο μπάσκετ: Πέρασε τη Φινλανδία με 80-44 – «Κλέιδωσε μετάλλιο (φωτό)

Η Εθνική Κορασίδων παρέσυρε και την Φινλανδία στο πέρασμά της (80-44) καθώς πήρε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία του Eurobasket U16.

Η Εθνική Κορασίδων παρέσυρε και την Φινλανδία στο πέρασμά της (80-44), «κλείδωσε» μετάλλιο και πήρε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία του Eurobasket U16.

Ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση έκανε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην ευρωπαϊκή διοργάνωση (80-44 την Φινλανδία) κι εξασφάλισε την συμμετοχή του στον τελικό του Eurobasket U16 Β’ Κατηγορίας.

Το Σάββατο (25/08, 21:30) η Εθνική Κορασίδων θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο κόντρα σε μία εκ των Σουηδίας ή Λευκορωσίας (25/08, 21:30).

Μάλιστα, οι παίκτριες του Δημήτρη Μπακογεώργου έφτασαν στην τελική φάση και στην άνοδο αήττητες, αφού το ρεκόρ τους ανέρχεται στο 7-0.

Χατζηλεοντή (20π., 8ρ., 6ρ., 2κλ., 1κοψ.), Μποσγανά (22π., 6ρ., 5κλ.) και Αναστασοπούλου (12π., 7ρ., 2κλ., 3κοψ.) ξεχώρισαν για την «γαλανόλευκη», η οποία έθεσε τις βάσεις για ακόμα μια άνετη νίκη από την πρώτη κιόλας περίοδο (23-9).
Τα Δεκάλεπτα: 23-9, 38-21, 55-36, 80-44.

Φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.