ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πιτίνο: «Το καλοκαίρι δεν είναι πράσινο ή κόκκινο… αλλά γαλανόλευκο»

Πιτίνο: «Το καλοκαίρι δεν είναι πράσινο ή κόκκινο… αλλά γαλανόλευκο»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έκανε ένα ξεχωριστό σχόλιο για την Εθνική, κάνοντας αναφορά στους Γκρεγκ Πόποβιτς και Νικ Νερς.

Ο 67χρονος μίλησε στη media day του Παναθηναϊκού ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και ανέφερε αρχικά: «Δεν υπάρχουν εχθροί, τους σέβομαι όλους. Είναι ένα μεγάλο ματς. Παίζουμε καλύτερη άμυνα, βελτιωθήκαμε στα ριμπάουντ. Αυτό είναι σημαντικό γιατί δεν είναι σίγουρο πως θα είναι καλή η επίθεση σε κάθε αγώνα. Ο Ολυμπιακός είναι σαν τον Παναθηναϊκό. Ξεκίνησαν αργά, σιγά σιγά μπήκα όλοι οι παίκτες. Είναι πολύ δυνατή ομάδα, δυνατή στο backcourt, εξαιρετική στο low-post. Πολύ καλοί στα γκαρντ, ο Σπανούλης παίζει εξαιρετικά. Κάθε ομάδα έχει κάποια στοιχεία στα οποία κυριαρχεί».

Στη συνέχεια μίλησε για την Εθνική και το ζήτημα που έχει προκύψει μετά την επιστολή των διεθνών του Ολυμπιακού, λέγοντας: «Ας μην μιλήσουμε την Εθνική για δύο λόγους. Πρώτον δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν είμαι διαφορετικός από τον Πόποβιτς, τον Νερς που είναι στον Καναδά και τους Ράπτορς. Το καλοκαίρι δεν έχει να κάνει με το πράσινο, με το κόκκινο. Έχει να κάνει με το γαλανόλευκο, έχει να κάνει με την Ελλάδα. Τον Ioύνιο θα είμαι ο προπονητής της Εθνικής που θα προσπαθήσω να την οδηγήσω στους Ολυμπιακούς. Σέβομαι τον Ολυμπιακό και κάθε ομάδα στην Ελλάδα. Συναντήθηκα με τους 2 παίκτες του Ολυμπιακού. Τον Ιούνιο θα παλέψουμε για την Ελλάδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.