ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε ζωντανά το τελευταίο «αντίο» στον Κόμπι Μπράιαντ! (βίντεο)

Δείτε ζωντανά το τελευταίο «αντίο» στον Κόμπι Μπράιαντ! (βίντεο)

Ο θρύλος του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαντ έχασε την ζωή του μαζί με την κόρη του Τζίτζι και άλλα 7 άτομα στις 26 Ιανουαρίου. Σήμερα θα έχουν την δυνατότητα να τον αποχαιρετήσουν όλοι οι οπαδοί του, δείτε την τελετή που γίνεται στο Λος Άντζελες ζωντανά.

Ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του Τζίτζι και 7 ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους στις 26 Ιανουαρίου, προκαλώντας σοκ σε όλο τον κόσμο και βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη τους λάτρεις του μπάσκετ και όχι μόνο.

Στο Λος Άντζελες, όπου ο θρύλος των Λέικερς πέρασε το σύνολο της καριέρας του, οι κάτοικοι ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει το θάνατό του και η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε εκείνον ως ένα μνημόσυνο, το οποίο και διοργανώνεται έξω από το γήπεδο της ομάδας του, το Staples Center.

https://twitter.com/kylegoon/status/1231983657230815232

Ο “Black Mamba” και η κόρη του κηδεύτηκαν την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου σε μία ιδιωτική τελετή στην Καλιφόρνια, αλλά σήμερα θα έχουν τη δυνατότητα να τον αποχαιρετήσουν και οι απανταχού οπαδοί του, που έχουν ήδη αρχίσει να καταλύουν το χώρο.

Στους παρευρισκόμενους μάλιστα, παραδίδεται και έν εντυπωσιακό φωτογραφικό άλμπουμ από τη ζωή του Κόμπι και της Τζίτζι Μπράιαντ.

Παρακολουθήστε σε LIVE Streaming το μνημόσυνο για τον Κόμπι Μπράιαντ στο Staples Center




Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.