ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ολυμπιακός: Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Κώστα Κουφού

Ολυμπιακός: Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Κώστα Κουφού

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός παίκτη για την ενίσχυση της γραμμής των ψηλών του, με τον Κώστα Κουφό να είναι ο εκλεκτός.

Οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει σε όλα για συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι και option να τη διατηρήσουν και την επόμενη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός πρόλαβε την καταληκτική ημερομηνία των μεταγραφών στην Euroleague (24/02) και έτσι ο Ελληνας σέντερ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής κανονικά στη διοργάνωση.

Η συγκεκριμένη συμφωνία εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές. Ο Ολυμπιακός προσθέτει ένα μεγάλο κορμί στη ρακέτα στην προσπάθειά του να καλύψει κάπως την αδυναμία στη θέση του σέντερ..

Από την άλλη ο παίκτης δεν είχε ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν αφού δεν υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδα του ΝΒΑ που ήθελε κι έψαχνε να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Η μεταγραφή πρέπει να θεωρείται τελειωμένη αφού μένουν μόνο ορισμένες λεπτομέρειες.

Ο 31άχρονος σέντερ πέρυσι έπαιξε 17 ματς στην Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσφέροντας 3.7 πόντους και 2.8 ριμπάουντ.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.