ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Λ.Κασελάκης: «Αν πω τη λέξη που πρέπει για το κράτος θα πληρώνουμε το ΕΣΡ»

Τι είπε ο παίκτης του Περιστερίου

Λ.Κασελάκης: «Αν πω τη λέξη που πρέπει για το κράτος θα πληρώνουμε το ΕΣΡ»

Το δράμα που ζει η Θεσσαλία μετά τις καταστροφικές πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας Daniel βρίσκεται στο μυαλό όλων και είναι το πιο σημαντικό θέμα στην Ελλάδα, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Λεωνίδα Κασελάκη, αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του Περιστερίου, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ σε φιλικό αγώνα.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έφυγε ενοχλημένος έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε για την Εθνική ομάδα, νίκησε με 80-61 την Ένωση σε φιλικό αγώνα για το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία για τον αρχηγό της ομάδας, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του.

Δηλώσεις στις οποίες ο Λεωνίδας Κασελάκης είπε τα εξής…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να καταλάβουμε ότι το μπάσκετ είναι το πιο ωραίο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας. Περνάνε πολύ δύσκολα οι άνθρωποι, χάνουν το βιος τους, την περιουσία τους και δυστυχώς κάποιοι τις ζωές τους. Πραγματικά θα πρέπει να υπάρξει λίγο συστολή. Το λέω και για το επιτελικό κράτος, δηλαδή θα πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι και να είμαστε ταπεινοί γιατί βλέπουμε στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο και δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια το κράτος, θα έλεγα αυτή τη λέξη αλλά θα… φάμε τίποτα από το ΕΣΡ, είναι όπως είναι, τα πληρώνουμε τώρα. Όταν βλέπεις αυτά δεν μπορείς να πεις κάτι. Υπάρχουν άλλα πρωτεύοντα πράγματα στη ζωή μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.