ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το …Βέλος στην καρδιά του Τερζή και ο άμισθος Χρήστος Αηδόνης

Το …Βέλος στην καρδιά του Τερζή και ο άμισθος Χρήστος Αηδόνης

Στη …γωνία περίμεναν τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Θανάση Τερζή παράγοντες συλλόγων και η απόσπαση του πρώην υπουργού Χρήστου Αηδόνη στη θέση του τεχνικού συμβούλου αποτέλεσε μια ευκαιρία να τον «χτυπήσουν». Έστω, κι αν θα είναι άμισθος σύμβουλος της ΕΟΠ. 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής ενέκρινε την απόσπαση του γυμναστή και πρώην υφυπουργού Υγείας, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε ασχοληθεί με θέματα που αφορούν την άθληση, τη διατροφή και την υγεία. Κυρίως, δε, δραστηριοποιήθηκε με τον μαζικό αθλητισμό και δη, με το ποδήλατο. 

Επί θητείας του στο υπουργείο ξεκίνησε το πρόγραμμα «Το ποδήλατο στη ζωή μας», στο πλαίσιο της προώθησης άσκησης του πληθυσμού για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Παρέδιδε, μάλιστα δωρεάν και ποδήλατα σε δήμους της χώρας. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λόγω της απόσπασης αλλά και της κουμπαριάς των Τερζή, Αηδόνη το Βέλος… βρέθηκε στην «καρδιά» του νυν προέδρου, ενώ πέρασε …ξυστά από τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.