ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διχάζεται ο χώρος του ποδοσφαίρου από τις εκλογές της ΕΠΟ! – Οι ομάδες παίρνουν θέση

Διχάζεται ο χώρος του ποδοσφαίρου από τις εκλογές της ΕΠΟ! – Οι ομάδες παίρνουν θέση

Τις τελευταίες ώρες γινόμαστε θεατές ενός “πινγκ πονγκ” μεταξύ των συμμάχων του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη και των αντιφρονούντων, οι οποίοι ζητούν «την κεφαλήν επί πίνακι».

Ο Σταύρος Κοντονής, υφυπουργός Αθλητισμού, έδωσε το …σύνθημα της επίθεσης με την επισήμανση ότι «όσοι διώκονται ποινικά πρέπει ν’ αποχωρούν από τις θέσεις που καταλαμβάνουν» και οι ομάδες, όπως και λίαν συντόμως οι ενώσεις, παίρνουν θέση. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αποτελούν το αντίπαλο δέος των Γκιρτζίκη, Μαρινάκη ενώ προστέθηκε και η ΠΑΕ Ηρακλής αλλά και η ένωση Σάμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, από την άλλη, ειρωνεύεται τον Κοντονή και του διευκρινίζει ότι «αυτοί που διοικούν την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, με γνώμονα το όφελος του αθλήματος, δεν δέχονται υποδείξεις για το πώς να ασκούν τα καθήκοντά τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.