ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αμπού Ντάμπι: Τελευταίο grand prix της χρονιάς με τρομακτικό ατύχημα και νίκη για Χάμιλτον (βίντεο)

Αμπού Ντάμπι: Τελευταίο grand prix της χρονιάς με τρομακτικό ατύχημα και νίκη για Χάμιλτον (βίντεο)

Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στη Formula 1. Η Renault του Νίκο Χούλκενμπεργκ εκτοξεύτηκε στις προστατευτικές μπάρες.

Στον πρώτο γύρο του grand prix του Άμπου Ντάμπι για τη Formula 1, ο Νίκο Χούλκενμπεργκ συγκρούστηκε με τον Ρομέιν Γκροζάν, με αποτέλεσμα η Renault του Γερμανού πιλότου να εκτοξευτεί στις προστατευτικές μπάρες, αφού έκανε πρώτα…. 2-3 τούμπες στον αέρα.

Το μονοθέσιο του Χούλκενμπεργκ πήρε, μάλιστα, φωτιά, αλλά οι άνθρωποι της F1 αντέδρασαν γρήγορα και την έσβησαν. Να σημειωθεί ότι ο Γερμανός πιλότος είναι καλά στην υγεία του.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2018 ο Λιούις Χάμιλτον. Ο «πιλότος» της Mercedes πανηγύρισε τη νίκη στο γκραν πρι του Αμπου Ντάμπι, το οποίο διεξήχθη την Κυριακή (25/11) στην πίστα Γιάς Μαρίνα και ήταν ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς, με αποτέλεσμα να σημειώσει την 11η επιτυχία του για φέτος και συνολικά 73η στη σπουδαία καριέρα του. Ο Βρετανός οδηγός, ο οποίος στέφθηκε φέτος για πέμπτη φορά στην καριέρα του παγκόσμιος πρωταθλητής, άφησε στη δεύτερη θέση τον Γερμανό Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Ολλανδός Μαξ Φερστάπεν με Red Bull.

Έτρεξε για τελευταία φορά ο Φερνάντο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο έτρεξε για τελευταία φορά στην καριέρα του στη Formula 1. Μπορεί να τερμάτισε 11ος, ωστόσο ο τερματισμός του δύσκολα θα ξεχαστεί, μιας και πήγε δίπλα στους Λιούις Χάμιλτον και Σεμπάστιαν Φέτελ κι έκαναν όλοι μαζί donuts με τα μονοθέσιά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.