ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλλαγή φιλοσοφίας για το VW Group

Ο CEO του VW Group, Oliver Blume, έκανε γνωστό ότι η νέα εποχή του ομίλου θα εστιάζει στην ποιότητα αλλά και στη σχεδίαση

Αλλαγή φιλοσοφίας για το VW Group

O νέος ηγέτης του ομίλου VW, Oliver Blume, ανέλυσε στο ετήσιο συνέδριο των μετόχων το όραμα του ή εάν προτιμάτε καλύτερα, τη γραμμή πλεύσης που θα ακολουθήσει ο όμιλος τα επόμενα χρόνια.

Έκανε λοιπόν γνωστό, ότι θα υπάρξει μια «ποιοτική αναβάθμιση» σε όλα τα προϊόντα, ενώ δήλωσε πως θα εξαλειφθούν άμεσα τα όποια προβλήματα εργονομίας παρουσιάστηκαν σε ποικίλα μοντέλα, φέρνοντας ως παράδειγμα τους διακόπτες αφής στο τιμόνι του Golf.

Ακολούθως, έκανε εκτενή αναφορά στο σχεδιαστικό κομμάτι. Ο νέος επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης του ομίλου, Michael Mauer (chief designer της Porsche), θα δώσει σε όλα τα μελλοντικά μοντέλα «μια ξεκάθαρη αισθητική ταυτότητα» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, με τα πρώτα δείγματα αυτής της νέας φιλοσοφίας να παρουσιάζονται το 2025.

Στο τρίτο σκέλος της τοποθέτησης του, επιβεβαίωσε ότι το «logo» GTi θα συνεχίσει να κοσμεί και τα ηλεκτρικά μοντέλα της VW. Αποκάλυψε επίσης ότι μέσα στο 2023 θα λανσαριστεί η ανανεωμένη εκδοχή του VW Golf, ενώ μέσα στην χρονιά (2023) θα παρουσιαστεί και η νέα γενιά VW Tiguan, η τελευταία με θερμικά συστήματα κίνησης.

Τα δύο επιτυχημένα μοντέλα της VW θα αντικατασταθούν από αμιγώς ηλεκτρικές εκδοχές και παραμένει ακόμα «ανοιχτό» εάν θα διατηρήσουν και στη νέα εποχή το ίδιο όνομα…

Παρότι το «9άρι» Golf είναι επιβεβαιωμένο και από επίσημα χείλη, μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να μετονομαστεί σε ID. Golf. H μελλοντική γενιά του «Golf» θα τοποθετηθεί στη γκάμα της VW κάτω από το ID.3 και «ψηλότερα» από το επερχόμενο ID.2, το οποίο και θα αντικαταστήσει το VW Polo.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.