ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γάλλος… αγρότης με ιαπωνικό διαβατήριο και καταγωγή…

Γάλλος… αγρότης με ιαπωνικό διαβατήριο και καταγωγή…

To Renault Alaskan είναι ένα concept vehicle. Τη μορφή του θα έχει το μελλοντικό «φορτηγάκι» ενός τόνου της Renault. Είναι σχεδιασμένο να συνδυάζει τη χρηστικότητα, τη δυνατότητα χρήσης για διασκέδαση και περιπέτεια και την ευκολία στην καθημερινή χρήση. Θα παρουσιαστεί σα μοντέλο παραγωγής το πρώτο μισό του 2016.

Συνδυάζοντας, στο φανερό κομμάτι, την εμπειρία από το «νοτιοαμερικάνικο» Renault Duster Oroch και στην, κάτω από το τραπέζι, χρόνια εμπειρία της «μαμάς» Nissan στον τομέα, η Renault έρχεται να εντυπωσιάσει με ένα δυναμικό μοντέλο, μιάς ανθίζουσας αγοράς. Καλό είναι να μη ξεχνά κανείς ότι το μόνο πραγματικά ευρωπαϊκό μοντέλο της κατηγορίας είναι το VW Amarok!

Σχεδιαστικά το Alaskan προσπαθεί να συνδυάζει τις στιλιστικές ανάγκες της κατηγορίας – λέγε με Navara, με τα ιδιαίτερα αισθητικά χαρακτηριστικά της Renault. Εμπεριέχει δεδομένες για ένα SUT διαστάσεις, δυναμική «αθλητική» εμφάνιση με τονισμένες καμπύλες, ένα τεράστιο logo εμπρός, τέσσερα νεύρα στο καπό που τονίζουν το δυναμισμό, πολλά μέρη από γυαλιστερό ανοξείδωτο μέταλλο, λεπτομέρειες σε μπλε και κίτρινο (καθρέπτες, δαγκάνες φρένων, κέντρα των ζαντών, και εμπρός γάντζο), φανάρια σε σχήμα μισοφέγγαρου και full LED φώτα.

Αρχικά θα κινείται από τον δοκιμασμένο diesel  twin turbo 4κύλινδρο κινητήρα, που κινεί και το νέο Navara, ενώ στο μέλλον προβλέπονται και άλλοι συνδυασμοί μονάδων ισχύος και μεταδόσεις, που θα ικανοποιούν περισσότερο τις διάφορες ανάγκες των χρηστών.

Σίγουρα μία ενδιαφέρουσα πρόταση σε μία δύσκολη κατηγορία. Περιμένουμε την παρουσίαση του μοντέλου παραγωγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.