ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Jeep προχωρά στην αναγκαστική κατάργηση του δίπορτου Wrangler λόγω ρύπων

Η Jeep προχωρά στην αναγκαστική κατάργηση του δίπορτου Wrangler λόγω ρύπων

Η αυστηροποίηση των περιορισμών ρύπων που ισχύουν στην Ευρώπη οδήγησε την Jeep στην κατάργηση του δίπορτου Wrangler από την αγορά.

Το μοναδικό διαθέσιμο Jeep Wrangler στην Ευρώπη θα είναι το 4xe με plug-in hybrid σύστημα κίνησης. Η εξηλεκτρισμένη έκδοση δεν είναι συμβατή με το δίπορτο αμάξωμα καθώς οι μπαταρίες δεν χωρούν στο κοντύτερο μεταξόνιο – για αυτό και αποφασίστηκε η κατάργησή του από τη γκάμα.

Η αγορά της Μ.Βρετανίας είναι η μόνη που θα διατηρήσει την βενζινοκίνητη έκδοση του τετράθυρου Wrangler από αυτή την πλευρά του Ατλαντικού.

Προφανώς αυτό σημαίνει πως η Ευρώπη δεν θα λάβει το κορυφαίο Jeep Wrangler Rubicon 392 με τον κινητήρα V8 6,4 λίτρων που αποδίδει 470 PS και 637 Νm καθώς οι ρύποι είναι ιδιαίτερα υψηλοί για τα δεδομένα της αγοράς.

Σύμφωνα με στοιχεία της JATO Dynamics, το Wrangler πούλησε στην Ευρώπη περίπου 2.600 μονάδες μέσα στους πρώτους πέντε μήνες του 2021, με το 30% από αυτές να αφορά δίπορτο αμάξωμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.