ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο αδελφός του Elon Musk;

Ο Kimbal Musk είναι αδερφός του Elon Musk και δεν θα μπορούσε να οδηγεί τίποτα άλλο παρά Tesla

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο αδελφός του Elon Musk;

Πώς είναι να είσαι αδερφός του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο; Ο Kimbal Musk είναι αδερφός του Elon Musk, μεγαλοκατόχου της Tesla και δεν θα μπορούσε να οδηγεί τίποτα άλλο από τα ηλεκτρικά του μεγαλύτερου κατά ένα χρόνο Elon.

Για την ακρίβεια, ο Kimbal Musk κατέχει τα Model S, Model Y και Model 3, διατηρεί ακόμα την πρώτη γενιά του Tesla Roadster. Με τον στόλο του να περιλαμβάνει κι ένα Cybertruck.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι στην οικογένεια έχουν αγαπήσει κι αγκαλιάσει τα Tesla. Ο πατέρας τους για παράδειγμα, ο Errol, ο οποίος κατοικεί στη Νότια Αφρική, δεν έχει Tesla.

Ο Kimbal Musk εργάστηκε μαζί με τον αδερφό του στο Roadster στα τέλη της δεκαετίας του 2000. Χρειάστηκε να πουλήσουν περίπου 200 ηλεκτρικά μοντέλα που είχαν ως βάση τη Lotus Elise.

Θυμάται ότι έχασαν χρήματα από κάθε αυτοκίνητο που πούλησαν, αλλά προφανώς ήταν μια επένδυση που άξιζε τον κόπο.

Όταν ο Elon τού ζήτησε οικονομική βοήθεια, το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό του Kimbal ήταν ότι «αν δεν τον βοηθούσα, θα το μετάνιωνα για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Οπότε τον συνέδραμε παρόλο που δεν του απέμειναν καθόλου χρήματα για να αποπληρώσει το στεγαστικό του δάνειο. Κινδύνεψε με χρεοκοπία για να σώσει την Tesla. Ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχήν.

Χρησιμοποιεί καθημερινά ένα Tesla Model S και του ταιριάζει γιατί στα 1,95 m, «ήμουν σαν καμηλοπάρδαλη όταν οδηγούσα το Tesla Roadster», λέει γελώντας.

Χαρακτηρίζει το Model S ως το καλύτερο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή κι ό,τι καλύτερο παρήχθη μετά το Ford Model T.

Το ηλεκτρικό του σεντάν είναι εξοπλισμένο με FSD και yoke τιμόνι. Ο Kimbal Musk είναι βέβαιος ότι τα τιμόνια θα εξαφανιστούν σε περίπου πέντε χρόνια από τώρα και θα πρέπει απλώς να αρκεστούμε σε αυτοκίνητα που θα κυκλοφορούν αυτόνομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Kimball παραδέχεται ότι σοκάρεται κάθε φορά που οδηγεί ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί κινητήρα εσωτερικής καύσης. Λέει ότι είναι σαν να χρησιμοποιείς ένα Blackberry κινητό σε σύγκριση με ένα iPhone.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.