Τι συμβαίνει με τον Mattia Binotto; – Οι φήμες για παραίτηση του από την Ferrari

Στις 15 Νοεμβρίου «έσκασε» το πρώτο σχετικό δημοσίευμα της Corriere dello Sport

Τι συμβαίνει με τον Mattia Binotto; – Οι φήμες για παραίτηση του από την Ferrari

Νέο μπαράζ δημοσιευμάτων θέλει τον Mattia Binotto να αποτελεί σύντομα παρελθόν από τη θέση του επικεφαλής της Scuderia Ferrari.

Δεν είναι η πρώτη φορά, στις 15 Νοεμβρίου «έσκασε» το πρώτο σχετικό δημοσίευμα της Corriere dello Sport, το οποίο βέβαια διαψεύστηκε τότε κατηγορηματικά από την ιταλική ομάδα. Αλλά φαίνεται πως απλά δεν ήταν η ώρα των ανακοινώσεων ακόμα.

Τώρα που τελείωσε η σεζόν και ήρθε η ώρα για το ταμείο, όλα δείχνουν πως ο Binotto θα αποτελέσει παρελθόν. Νέο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως η επισημοποίηση της αποχώρησης του 53χρονου τεχνικού είναι θέμα ωρών!

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Binotto έχει δηλώσει παραίτηση η οποία έχει γίνει δεκτή, καθώς έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προέδρου της Ferrari, John Elkann.

Πράγμα αναμενόμενο μετά από μία χρονιά που ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο για τους «κόκκινους» αλλά κατέληξε σε αποτυχία διεκδίκησης των τίτλων σε οδηγούς και κατασκευαστές.

Με προβλήματα αξιοπιστίας, πολλά λάθη στρατηγικής και αδυναμία εξέλιξης του αυτοκινήτου στο ρυθμό του ανταγωνισμού.

Ενώ αναμένεται η επισημοποίηση των παραπάνω, μεγάλη συζήτηση γίνεται για τον αντικαταστάτη του Binotto στο Maranello.

Κι όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι ο Fred Vasseur που ήταν επικεφαλής στην Alfa Romeo.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.