ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θ.Θεοχαρόπουλος: «Το κάθε κόμμα διατηρεί την πολιτική του αυτονομία»

Θ.Θεοχαρόπουλος: «Το κάθε κόμμα διατηρεί την πολιτική του αυτονομία»

Η ΔΗΜΑΡ σέβεται την απόφαση του ΠΑΣΟΚ, όπως το ΠΑΣΟΚ σέβεται την απόφαση της ΔΗΜΑΡ εξήγησε το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον εκλογικό νόμο ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Η απόφαση των οργάνων του ΠΑΣΟΚ χθες είναι αυτή η οποία λέει ότι δεν θα υποστηριχθεί αυτή η κυβερνητική θέση γιατί είναι αποσπασματική και καταθέτει πέντε προτάσεις πολλές από τις οποίες είναι και προτάσεις δικές μας όπως η κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών, επισήμανε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. 

Απλώς εμείς θεωρούμε ότι ως πρώτη προτεραιότητα πρέπει να καταργηθεί το μπόνους των 50 εδρών για αυτό εξάλλου το καταθέταμε και παλαιότερα ως πρόταση νόμου αυτό μόνο του για να αλλάξει ως πρώτη προτεραιότητα, διευκρίνησε τη θέση του κόμματός του.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ελληνική κοινωνία έχει αποφασίσει ότι δεν θέλει άλλο αυτοδύναμες κυβερνήσεις καθώς μετά το 2009 δεν έχει ξαναβγάλει κανέναν αυτοδύναμο. Θέλει συνεργασίες, θέλει συνεννόηση, κατέληξε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή o Θανάσης Θεοχαρόπουλος. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.