ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εθνική Ενότητα για την ψήφο στα 17: «Είναι εξυπηρέτηση για κόμματα που θα φανούν χρήσιμα στον ΣΥΡΙΖΑ»

Εθνική Ενότητα για την ψήφο στα 17: «Είναι εξυπηρέτηση για κόμματα που θα φανούν χρήσιμα στον ΣΥΡΙΖΑ»

Το γιατί η κυβέρνηση επέλεξε να δώσει ψήφο στους 17ρηδες αποκαλύπτει με ανακοίνωσή της η Εθνική Ενότητα-ΛΑ.Ο.Σ. Με τον τρόπο αυτό αναφέρει η ανακοίνωση η ψήφος των νέων θα πάει στα άκρα και όχι στο υπάρχον κυβερνόν κόμμα. Συνεπώς, θεωρεί ότι πρόκειται για εξυπηρέτηση κάποιων κομμάτων στα πολύ δεξιά και κάποιων στα πολύ αριστερά του πολιτικού φάσματος, μια εξυπηρέτηση που θα έχει ως αντίτιμο την ψήφιση του νέου εκλογικού νόμου. 

«Περίεργη είναι η απόφαση της κυβέρνησης για δικαίωμα ψήφου σε όσους «διανύουν» το 17ο έτος της ηλικίας τους.

Νομίζει η κυβέρνηση ότι υπάρχει 17άρης που θα ψηφίσει την… κυβέρνηση; Την κυβέρνηση που φορολογεί τους γονείς του και κόβει τους μισθούς τους; 

Πιο δεξιά από τη ΝΔ θα ψηφίσουν τα παιδιά αυτά και πιο αριστερά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κανένα κυβερνητικό κόμμα δεν μπορεί να ευνοηθεί από ψηφοφόρους αυτής της ηλικίας, όσο προοδευτικό και αν νομίζει ότι είναι. 

Εκτός αν αυτή ακριβώς είναι η πρόθεση της κυβέρνησης, οπότε άλλα υποκρύπτονται…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επί πλέον τι θα γίνει με τον Αστικό Κώδικα; Θα ψηφίζουν στα 17 και θα ενηλικιώνονται στα 18; Θα αποκτούν δικαίωμα ψήφου πριν αποκτήσουν δικαίωμα υπογραφής; Θα δεσμεύουν τη χώρα, αλλά όχι τον εαυτό τους;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.