ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Οικονομικά σκάνδαλα καταγγέλλονται στον δήμο Γλυφάδας: Παραιτήθηκε ο Γ.Τζούβελης με μύδρους κατά δημάρχου Γ.Παπανικολάου

Οικονομικά σκάνδαλα καταγγέλλονται στον δήμο Γλυφάδας: Παραιτήθηκε ο Γ.Τζούβελης με μύδρους κατά δημάρχου Γ.Παπανικολάου

Διασπάστηκε εν μέσω καταγγελιών για διασπάθιση δεκάδων (!) εκατομμυρίων ευρώ, επί δημαρχίας Γιώργου Παπανικολάου, η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Γλυφαδας, με αποχώρηση πολλών δημοτικών συμβούλων, βασικά των κορυφαίων σε σταυρούς των προηγούμενων δημοτικών εκλογών!

Η πλέον ηχηρή αποχώρηση με βαριές καταγγελίες για «κουμπάρους του δημάρχου» που ευνοήθηκαν με εργοληψίες, ήταν αυτή του Γιάννη Τζούβελη, πρώην προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και ισχυρού πολιτικού παράγοντα σε ολόκληρη την Γλυφάδα-και όχι μόνο.

Αλλοι δημοτικοί σύμβουλοι που αποχώρησαν ή αποστασιοποιήθηκαν από την δημοτική πλειοψηφία, καταγγέλλοντας οικονομικά σκάνδαλα είναι ο πρώην αντιδήμαρχος Στέλιος Θεοδοσόπουλος, η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, ο οικονομολόγος Νίκος Νικολάου κλπ.

Σε βάρος του νυν δημάρχου Γ.Παπανικολάου, έχουν κατατεθεί δεκάδες μηνύσεις για βαριά αδικήματα, όπως πλαστογραφία των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου και οικονομική κακοδιαχείριση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος ο δήμαρχος (πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ) δεν έχει ανακοινώσει ακόμα αν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ή θα επιδιώξει να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, αν και οι πληροφορίες τον φέρουν ως «κομμένο» από τον Κ.Μητσοτάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.