ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντ. Μπακογιάννη: «Κότα, τρίλειρη και μακροπουπουλάτη ο Καμμένος»

Ντ. Μπακογιάννη: «Κότα, τρίλειρη και μακροπουπουλάτη ο Καμμένος»

«Κότα, τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις και συνέχισε λέγοντας «αυτού του είδους τα καραγκιοζιλικία οδηγούν κάθε μέρα σε βαθύτερο πρόβλημα την οικονομία».

«Μόνο μια τέτοιου είδους κότα θα μπορούσε να σκηνοθετήσει όλο αυτό το εξαιρετικά κακοπαιγμένο παιχνίδι» είπε η κυρία Μπακογιάννη μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 για όλα όσα έγιναν και ανακοινώθηκαν από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ την Κυριακή.

Η βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «ευτελισμό της πολιτικής και κοινοβουλευτικής διαδικασίας» προσθέτοντας «είναι άθλιο»

«Αφού κοινώνησε, θυμήθηκε το Γράμμο και εμφανίστηκε έτοιμος να… πεθάνει για τη Μακεδονία, ο κ. Καμμένος έδωσε τέσσερις ψήφους στον Τσίπρα για να βεβαιωθεί ότι θα παραμείνει στην κυβέρνηση ώστε να περάσει τη συμφωνία γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Εάν αυτό δεν είναι η αποκορύφωση της γελοιότητας τότε ποιο είναι;» αναρωτήθηκε η κυρία Μπακογιάννη.

Όπως παρατήρησε «αυτού του είδους τα καραγκιοζιλικία οδηγούν κάθε μέρα σε βαθύτερο πρόβλημα την οικονομία. Δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάσουν επενδύσεις τη χώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών η βουλευτής της ΝΔ είπε «δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να φτάσουν στον Οκτώβριο, Αυτό που συζητείται είναι ο Μάϊος αλλά επειδή αυτός ο μήνας έχει τεχνικά προβλήματα με διαφορετικές σταυροδοσίες, οι πιθανότητες να έχουμε νωρίτερα από το Μάιο εκλογές είναι αυξημένες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.