ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ. Γεωργιάδης: «Καλούμε την Μεγαλοοικονόμου να επιστρέψει την έδρα της στην Ένωση Κεντρώων»

Μ. Γεωργιάδης: «Καλούμε την Μεγαλοοικονόμου να επιστρέψει την έδρα της στην Ένωση Κεντρώων»

Ο Μάριος Γεωργιάδης κάλεσε σήμερα τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να επιστρέψει τη βουλευτική της έδρα στην Ένωση Κεντρώων.

Ο κ. Γεωργιάδης, βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και αντιπρόεδρος της Βουλή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως «καλούμε την κ. Μεγαλοοικονόμου να υλοποιήσει τη δημόσια δέσμευσή της και να επιστρέψει σήμερα την έδρα της στην Ένωση Κεντρώων».

Μάλιστα όπως αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης «ούτως ή άλλως την έδρα την οφείλει στον πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη και τους αγώνες του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων, η δήλωση του Μ. Γεωργιάδη έγινε μετά την τοποθέτηση σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή της κ. Μεγαλοοικονόμου ότι «εάν η Ένωση Κεντρώων της ζητήσει την έδρα θα την παραδώσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.