ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π. Πολάκης: Θέλει να συμμετάσχει στο ΔΣ της ΤτΕ και να ενημερώσει για δάνεια πολιτικών

Π. Πολάκης: Θέλει να συμμετάσχει στο ΔΣ της ΤτΕ και να ενημερώσει για δάνεια πολιτικών

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης γνωστοποίησε την επιστολή του στο ΔΣ της Τράπεζας της Ελλάδος, με την οποία αιτείται να δώσει το παρών στην επόμενη συνεδρίασή του, προκειμένου να ενημερώσει για δάνεια πολιτικών και όχι μόνο που πρέπει να ελεγχθούν.

Στην περίφημη τηλεφωνική συνομιλία του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ο Παύλος Πολάκης απείλησε τον Γιάννη Στουρνάρα, οτι αν δεν ελέγξει άμεσα τα δάνεια των άλλων πολιτικών, των κομμάτων και των επιχειρήσεων ΜΜΕ, θα πάει στο γραφείο του για τα… περαιτέρω.

Φρόντισε μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεση του Γιάννη Στουρνάρα στον εισαγγελέα, να μαγνητοφωνήσει την συνομιλία και να την παραδώσει αυτούσια σε συριζαϊκό Μέσο, την οποία δημοσίευσε φυσικά αυτολεξί.

Τώρα ο Παύλος Πολάκης αλλάζει τακτική, αφού η πρωτοβουλία του κινδυνεύει να τον οδηγήσει στο ακροατήριο, αν φυσικά η Βουλή άρει την ασυλία του, και ακολουθεί άλλο δρόμο.

Έτσι έστειλε επιστολή στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδας και όχι μόνο στον διοικητή της, στον οποίο απλά κοινοποιείται η επιστολή και αφού ειρωνικά σχολιάζει ότι καλώς έλεγξαν το δικό του δάνειο- το γνωστό καταναλωτικό των 100.000 ευρώ από την Τράπεζα Αττικής- τους καλεί να ελέγξουν και τα άλλα δάνεια που αυτός θεωρεί προβληματικά, ώστε να μην κατηγορηθούν για μεροληψία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα δηλώνει το πρωτοφανές ότι θέλει να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤτΕ προκειμένου να ενημερώσει το ΔΣ για συγκεκριμένα δάνεια που δεν πληρούν τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις,όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.