Αν ήταν «μάγκας» ο Μητσοτάκης θα έστηνε κάλπη... μέσα στο Μουντιάλ!

Φ.Γεννηματά: «Η Τουρκία αποθρασύνεται – Οι προκλήσεις της δεν έχουν όριο»

Φ.Γεννηματά: «Η Τουρκία αποθρασύνεται – Οι προκλήσεις της δεν έχουν όριο»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ανέφερε πως, «Η Τουρκία αποθρασύνεται. Οι προκλήσεις της δεν έχουν όριο. Η επιστολή του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Τουρκίας στον ΟΗΕ είναι μνημείο αυθαιρεσίας με δυνητικά επικίνδυνες συνέπειες». Μάλιστα, χαρακτήρισε την εν λόγω ενέργεια ως «απαράδεκτη και ιταμή απόπειρα να παραβιάσει και παρερμηνεύσει τους κανόνες του διεθνούς δικαίου».

Η κ. Γεννηματά κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να ενεργοποιηθεί άμεσα και να αντιδράσει αποτελεσματικά.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.