ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

ΜέΡα25: «Η κυβέρνηση δίνει λευκή επιταγή στους «καναλάρχες» και μηδενική για το δημόσιο σύστημα»

ΜέΡα25: «Η κυβέρνηση δίνει λευκή επιταγή στους «καναλάρχες» και μηδενική για το δημόσιο σύστημα»

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης εξαπέλυσε “πυρά” κατά της κυβέρνησης με αφορμή τη νέα “λίστα Πέτσα”.

Πιο συγκεκριμένα καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι ενώ «δίνει λευκή επιταγή στους «καναλάρχες», επιφυλάσσει μηδενική επιταγή για το δημόσιο σύστημα υγείας, την παιδεία, τα μέσα μεταφοράς, την εργασία κ.ο.κ». Η νέα “λίστα Πέτσα” προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης «που νομοθετείται σήμερα στο σχέδιο νόμου για την αποζημίωση των πληγέντων από τον “Ιανό”, είναι εξοργιστική από τη στιγμή κιόλας που δίνει μόλις κάποια ψίχουλα στους πληγέντες της καταστροφής και θέτει τέτοιες προϋποθέσεις που εξαιρούν πολλούς από αυτούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ΜέΡΑ25 τονίζει ότι «αντί η Κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει το νομοθετικό πλαίσιο που της δίνει την δυνατότητα να προβάλουν τα μέσα δωρεάν τα μηνύματα αυτά για την υγεία, επιμένει στην γενναιοδωρία προς την ολιγαρχία». Όπως ακριβώς κάνει και με τις ΜΕΘ, επισημαίνει ο κ.Κριθαρίδης, «όπου αντί να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές – κάτι που μπορεί να κάνει με βάση το Σύνταγμα στη περίπτωση αυτή – επιλέγει να χρυσοπληρώσει τους «κλινικάρχες», όταν για την δημόσια υγεία, την παιδεία, αλλά και τις αποζημιώσεις των πληγέντων του Ιανού “δεν έχει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.