
«H νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε σημερινό βίντεό της δεν είδε πουθενά τα λυμένα χέρια εκείνων που έκαναν δολοφονική επίθεση εναντίον του αστυνομικού, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο δρόμο», αναφέρει σε σχόλιό της η ΝΔ και προσθέτει: «Τόσο πολύ καταδικάζουν την επίθεση! Ντροπή για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα».
Σημειώνεται ότι η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε βίντεο με τον τίτλο “Λυμένα χέρια-Δεμένη Δημοκρατία-Λέμε όχι στην Αστυνομοκρατία”, με στιγμιότυπα από τις επιχειρήσεις της αστυνομίας στη Νέα Σμύρνη μετά την πορεία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.