Α.Γεωργιάδης για αντικλεπτικά: «Είναι φυσιολογικό οι αλυσίδες να θέλουν να προστατεύσουν την περιουσία τους»!

Ο υπουργός μόνο… συγχαρητήρια δεν έδωσε για την κίνηση αυτή

Α.Γεωργιάδης για αντικλεπτικά: «Είναι φυσιολογικό οι αλυσίδες να θέλουν να προστατεύσουν την περιουσία τους»!

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, την ώρα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου οι πρωτοφανείς εικόνες από ελληνικά σούπερ μάρκετ όπου έχουν βάλει αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα, δήλωσε πως η εν λόγω κατάσταση είναι… «φυσιολογική»!

Όπως όλα δείχνουν οι εικόνες που είδαμε χθες, δεν αγγίζουν τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μόνο… συγχαρητήρια δεν έδωσε για την κίνηση αυτή.

Χαμογελαστός και κορδωτός, όταν ρωτήθηκε σχετικά κατά το πρωινό του σόου σε κάποιο σούπερ μάρκετ που επισκέφθηκε για να προμοτάρει το «καλάθι του φτωχού», απάντησε:

«Γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Είναι φυσιολογικό κάποιες αλυσίδες να θέλουν να προστατεύσουν την περιουσία τους»!

Για να φτάσει κάποιος σε σημείο να κλέψει βρεφικό γάλα (που είναι μετά την έκρηξη των ανατιμήσεων, από τα ακριβότερα προϊόντα στα ράφια), σημαίνει προφανώς ότι δεν έχει να ταΐσει το παιδί του.

Μέχρι σήμερα, τα αντικλεπτικά από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ έμπαιναν σε αλκοολούχα ποτά και ηλεκτρικές συσκευές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.