ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Α.Πετρόπουλος σε Α.Κάτζου: «Επειδή έχεις θητεύσει στου Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ, δεν σημαίνει ότι τα ξέρεις και καλά»

Τηλεοπτική αντιπαράθεση

Α.Πετρόπουλος σε Α.Κάτζου: «Επειδή έχεις θητεύσει στου Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ, δεν σημαίνει ότι τα ξέρεις και καλά»

Ανδρέας Πετρόπουλος και Αμαλία Κάτζου αντάλλαξαν κάποιες… άβολες ατάκες, ενώ βρίσκοντας στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, στον ΑΝΤ1. Με αφορμή το αν η Έφη Αχτσιόγλου ανήκει στην ομάδα των 53 του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι, οι δύο δημοσιογράφοι είχαν μια περίεργη αντιπαράθεση.

 «Θέλω να πω δυο κουβέντες γι’ αυτά που άκουσα μέχρι τώρα, τα οποία σε ένα μεγάλο βαθμό δεν είναι αληθή. Η κα Αχτσιόγλου δεν ανήκει στους 53, πολύ καιρό τώρα, είπε ο Ανδρέας Πετρόπουλος και στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος με την Αμαλία Κάτζου:

Α.Κ. Πώς δεν ανήκει στους 53 Αντρέα μου; Του κ. Τσακαλώτου παιδί είναι η κ. Αχτσιόγλου, να κρύβουμε την αλήθεια; Πώς δεν ανήκει στους 53; Αγαπημένο κιόλας παιδί. Κακό είναι αυτό;

Α.Π. Συγγνώμη Αμαλία, επειδή έχεις θητεύσει στου Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ, δεν σημαίνει ότι τα ξέρεις και καλά.

Α.Κ. Τι σημαίνει αυτό; Είναι μομφή για μένα; Φυσικά και είχα θητεύσει και είμαι περήφανη. Τι σημαίνει αυτό, ότι δεν μπορώ να ξέρω; Ότι γνωρίζεις καλύτερα εσύ από μένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Α.Π. Γιατί ταράζεσαι; Δεν σε ψέγω γι’ αυτό. Η Αχτσιόγλου έχει φύγει από τους 53 εδώ και τέσσερα χρόνια, ψάξε λίγο τις πηγές σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.